Op zaterdag 25 september, 2021 hebben we een zeer geslaagde Burendagviering gehad met een erg goede opkomst. Het weer was natuurlijk perfect en hielp in die zin al voor 90% mee aan het succes.

De glittertattoo en schmink artiesten kregen geen moment rust vanwege de lange rij kinderen die ook zo'n mooi kunstwerk op hun gezicht wilden! Ook de voetbalkooi en het springkussen werden beladen door de vele kids. Zelfs het XL schaakbord was vrijwel continue bezet, we hebben blijkbaar een hoop slimme kinderen in ons buurtje! :) Voor de knutseltafel gold hetzelfde, wat een mooie kunstwerken werden daar gecreëerd! 

De grootste drukte ontstond uiteraard vlak voordat we de 6 opgestelde barbecues ontstaken en ons klaar maakten voor een lekkere hap!
Enkele lieve buurvrouwen hadden ook aan de anderen gedacht en namen extra vlees mee, een grote pan met een rijstgerecht en een andere buurvrouw die helaas er zelf niet bij kon zijn bracht ons 36 blikjes Coca Cola.

Hans, de beheerder van de 3 Essen speeltuin kwam spontaan aanzetten met een muziektafel! Allemaal heel erg lieve mensen. 

Bekijk hier de foto's van de Burendag 2021

In de week van 20 t/m 24 september ontving u de Ede Doet waardebon ter waarde van € 7,50 weer in uw brievenbus!
Klik hier om uw Ede Doet waardecheque te doneren aan Werkgroep Sterkenburg ten behoeve van onze volgende actie!

U mag de bon ook deponeren in de brievenbus aan de Sterkenburg 130.

OP NAAR DE VOLGENDE BURENDAG!

    Natuurlijk gaan we ook volgend jaar weer voor zo'n leuke burendag. We zouden het heel erg leuk vinden als er meer mensen aansluiten om mee te gaan denken over de volgende Burendag en andere activiteiten voor onze buurt. U kunt aangeven dat u hier interesse in heeft door het contactformulier in te vullen.

     

    De burendag 2021 aan de Sterkenburg werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door;

    Het Oranjefonds, Douwe Egberts, Werkgroep Sterkenburg, Malkander, Gemeente Ede, Sportservice Ede en BuurtPreventie Team Ede.