Op zaterdag 24 september vieren wij weer de jaarlijkse nationale burendag aan de Sterkenburg. 
Waar we voorheen zowel aan de voor als achterzijde van de Elstarflat activiteiten hadden doen we dit jaar alles aan de voorzijde om het geheel wat compacter te maken en beter overzicht te houden.


Ook dit jaar hebben we weer allerlei leuke dingen te doen voor de kinderen zoals schminken, springkussens en allerlei XL spelletjes en natuurlijk zal ook de populaire limonadekabouter weer van de partij zijn.
Er zal de hele dag muziek gedraaid worden en u kunt gratis koffie, thee en limonade drinken. Voor wat lekkers voor de kinderen wordt ook altijd gezorgd. Er zal ook weer een barbecue zijn waarvoor u zelf vlees dient mee te nemen. Voor salades, stokbrood en sauzen wordt door ons gezorgd.

 

Aanvangsttijd: 14.00 uur / Eindtijd: 19.00 uur
Adres: Voorzijde van de Elstarflat, Sterkenburg

 

In september worden weer Ede Doet Waardecheques verspreid door Gemeente Ede. Wij zijn voor het organiseren van al onze activiteiten voor een groot deel afhankelijk van het ontvangen deze cheques. Mocht u nog geen doel voor de cheque hebben dan ontvangen wij deze graag van u. U kunt de cheque op verschillende manieren doneren. U kunt de cheque in de brievenbus gooien aan de Sterkenburg 130 of de activatiecode doorsturen naar 06-42803719. U kunt er ook voor kiezen om rechtstreeks te doneren via Ede Doet. Gebruik daarvoor de volgende link: Initiatief | Burendag 2022 | Ede Doet